Food Safety

Efektywność w dobie HACCP

System HACCP oraz Dobre Praktyki wdrożyliśmy wraz ze szkoleniem wstępnym m.in. w firmach:

AFLERO- hurtownia kawy i herbaty w Krakowie.

AN-MAR- Hurtownia petfood w Grębynicach.

API- sklep wielobranżowy w Krakowie.

Bartajski.pl- restauracja w Krakowie.

Brakel Sp. z o.o.- Zakład Rozbioru Drobiu w Koszycach.

BURACZEK- sklep i hurtownia owoców i warzyw w Gdowie.

East Sp. zo.o.- Hotel Ibis Styles w Krakowie.

FHU Marcelina Powałowska- masarnia na Os. Zgody w Krakowie.

FHU Zdzisław Srebnicki- Hurtownia petfood w Skale.

Fundacja Razem Pamoja- Księgarnia/Wystawa w Krakowie.

GASTROSFERA- Foodtruck z burgerami w Kalwarii Zebrzydowskiej.

Gospodarstwo Rybackie Starzawa Sp. z o.o.

Green Food Sp. z o.o. Sp. Komandytowa- produkcja i dystrybucja artykułów spożywczych.

Green Supplements Sp. z o.o.- import materiałów paszowych.

Grupa Kapitałowa Integer.pl- Inpost Paczkomaty

Intermarche- sklep wielobranżowy w Krzesławicach.

J.K.KRÓL- domowa wędzarnia wędlin w Doncaster.

Katedra Smaków- stołówka uczelniana na Wydziale Technologi żywności UR w Krakowie.

Kazoku Sushi 108- restauracja Sushi w Wieliczce.

Krakowskim Targiem- restauracja w Krakowie.

KROWARZYWA- vegan burger w Krakowie oraz w Warszawie.

Łysa Góra- restauracja w Sławicach Szlacheckich.

MALECON- restauracja w Krakowie.

Manufaktura herbaty- sprzedaż detaliczna herbaty.

Minoga Pałac Sp. z o.o.- restauracja w Minodze.

MixCoffee Sp. z o.o.- Palarnia i sprzedaż kawy w Węgrzcach.

Mordo Corp Sp. z o.o.- produkcja ginu.

O’Kanapka- firma cateringowa w Krakowie.

Ośrodek dla Niepełnosprawnych w Rudzie Śląskiej.

Polgrzyb Urszula Jedynak- konfekcja i sprzedaż grzybów.

PolProd Sp. z o.o. – hurtownia spożywcza w Rudawie.

Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Turystycznych “Kraków”- Hotel Felix i Hotel Grand Felix w Krakowie oraz Hotel Boruta w Zakopanym.

PUPIL- hurtownia petfood w Krakowie.

Rolnicza Spódzielnia Produkcyjna-  Zakład Pakowania Jaj w Czechach.

ROMA- hurtownia rybna w Krakowie.

Sequoya Europe Sp. z o.o.- produkcja izolatu CBD.

Slow Flow Group Sp. z o.o.- produkcja cydru oraz wina w Raciechowicach.

Smak Sztuki- sklep z herbatą, kawą, czekoladą w Krakowie.

Smoothie Star- produkcja koktajli oraz soków w Krakowie.

SPAR- sklep wielobranżowy w Niepołomicach.

TAKAPOL Piotr Hadała, Tomasz Hadała Sp.c.- produkcja i dystrybucja naturalnych zakwasów na barszcz.

The Dorsz- restauracja w Krakowie.

Toruńska Faktoria Herbaty- herbarciarnia w Toruniu.

Tennis & Country Club- restauracja Zielona Zatoka.

Szkoliliśmy dla:

Agencji Reklamowej Winner- przeprowadzenie szkolenia dla pracowników stacji benzynowej w 2014 roku.

Hard Rock Cafe w Krakowie- szkolenie z systemu HACCP oraz zasad Dobrych Praktyk dla pracowników oraz kadry zarządzającej restauracji.

Hotelu Europejskiego w Krakowie- szkolenie z systemu HACCP oraz zasad Dobrych Praktyk dla pracowników oraz kadry zarządzającej restauracji.

Krakowskiej Szkoły Restauratorów- przeprowadzenia cyklicznych szkoleń uczestników kursu Manager Gastronomii.

Prominexu- szkolenie z systemu HACCP oraz zasad Dobrych Praktyk dla pracowników oraz kadry zarządzającej hurtowni warzyw i owoców w Krakowie.

Zgromadzenia Sióstr Sercanek w Krakowie- szkolenie z zakresu systemu HACCP w żywieniu publicznym oraz placówkach oświatowych i zakładach żywienia zbiorowego.

Szkoły Aspirantów PSP w Krakowie-  szkolenie z zakresu systemu HACCP oraz polityki alergenowej w stołówce Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej.

Weindich- zlecone szkolenie z zakresu systemu HACCP w żywieniu publicznym oraz placówkach oświatowych i zakładach żywienia zbiorowego.