Food Safety

Efektywność w dobie HACCP

System HACCP w gastronomii:

The Four Food Groups

 

Oferujemy usługi w zakresie wdrażania Systemu HACCP, opracowania dokumentacji dobrej praktyki higienicznej (GHP) oraz dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) dla:

  • restauracji, również hotelowych;
  • firm cateringowych;
  • małej gastronomii: punktów fast food- kebab, hot dog, take away,
  • barów : samoobsługowych, mlecznych, sałatkowych, snack barów, cafe barów, coctail barów, barów wegetariańskich, sushi barów;
  • jadłodajni;
  • kawiarni, herbaciarni;
  • pizzerii,
  • stołówek i bufetów pracowniczych jak i stołówek mieszczących się w szpitalach, internatach, domach wczasowych, sanatoriach, szkołach, żłobkach;
  • lokali sezonowych otwartych w miejscach turystycznych;
  • małych sklepów spożywczych jak i marketów;
  • hurtowni;
  • piekarni;
  • cukierni;
  • zakładów produkcyjnych oraz przetwórczych.

Couple Holding Shopping Basket