System HACCP w gastronomii:
Oferujemy usługi w zakresie wdrażania Systemu HACCP, opracowania dokumentacji dobrej praktyki higienicznej (GHP) oraz dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) dla:
- restauracji, również hotelowych;
- firm cateringowych;
- małej gastronomii: punktów fast food- kebab, hot dog, take away,
- barów : samoobsługowych, mlecznych, sałatkowych, snack barów, cafe barów, coctail barów, barów wegetariańskich, sushi barów;
- jadłodajni;
- kawiarni, herbaciarni;
- pizzerii,
- stołówek i bufetów pracowniczych jak i stołówek mieszczących się w szpitalach, internatach, domach wczasowych, sanatoriach, szkołach, żłobkach;
- lokali sezonowych otwartych w miejscach turystycznych;
- małych sklepów spożywczych jak i marketów;
- hurtowni;
- piekarni;
- cukierni;
- zakładów produkcyjnych oraz przetwórczych.