System HACCP oraz Dobre Praktyki wdrożyliśmy wraz ze szkoleniem wstępnym m.in. w firmach:
AFLERO- hurtownia kawy i herbaty w Krakowie.
AN-MAR- Hurtownia petfood w Grębynicach.
API- sklep wielobranżowy w Krakowie.
Bartajski.pl- restauracja w Krakowie.
Brakel Sp. z o.o.- Zakład Rozbioru Drobiu w Koszycach.
BURACZEK- sklep i hurtownia owoców i warzyw w Gdowie.
East Sp. zo.o.- Hotel Ibis Styles w Krakowie.
FHU Marcelina Powałowska- masarnia na Os. Zgody w Krakowie.
FHU Zdzisław Srebnicki- Hurtownia petfood w Skale.
Fundacja Razem Pamoja- Księgarnia/Wystawa w Krakowie.
GASTROSFERA- Foodtruck z burgerami w Kalwarii Zebrzydowskiej.
Gospodarstwo Rybackie Starzawa Sp. z o.o.
Green Food Sp. z o.o. Sp. Komandytowa- produkcja i dystrybucja artykułów spożywczych.
Green Supplements Sp. z o.o.- import materiałów paszowych.
Grupa Kapitałowa Integer.pl- Inpost Paczkomaty
Intermarche- sklep wielobranżowy w Krzesławicach.
J.K.KRÓL- domowa wędzarnia wędlin w Doncaster.
Katedra Smaków- stołówka uczelniana na Wydziale Technologi żywności UR w Krakowie.
Kazoku Sushi 108- restauracja Sushi w Wieliczce.
Krakowskim Targiem- restauracja w Krakowie.
KROWARZYWA- vegan burger w Krakowie oraz w Warszawie.
Łysa Góra- restauracja w Sławicach Szlacheckich.
MALECON- restauracja w Krakowie.
Manufaktura herbaty- sprzedaż detaliczna herbaty.
Minoga Pałac Sp. z o.o.- restauracja w Minodze.
MixCoffee Sp. z o.o.- Palarnia i sprzedaż kawy w Węgrzcach.
Mordo Corp Sp. z o.o.- produkcja ginu.
O’Kanapka- firma cateringowa w Krakowie.
Ośrodek dla Niepełnosprawnych w Rudzie Śląskiej.
Polgrzyb Urszula Jedynak- konfekcja i sprzedaż grzybów.
PolProd Sp. z o.o. – hurtownia spożywcza w Rudawie.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Turystycznych “Kraków”- Hotel Felix i Hotel Grand Felix w Krakowie oraz Hotel Boruta w Zakopanym.
PUPIL- hurtownia petfood w Krakowie.
Rolnicza Spódzielnia Produkcyjna- Zakład Pakowania Jaj w Czechach.
ROMA- hurtownia rybna w Krakowie.
Sequoya Europe Sp. z o.o.- produkcja izolatu CBD.
Slow Flow Group Sp. z o.o.- produkcja cydru oraz wina w Raciechowicach.
Smak Sztuki- sklep z herbatą, kawą, czekoladą w Krakowie.
Smoothie Star- produkcja koktajli oraz soków w Krakowie.
SPAR- sklep wielobranżowy w Niepołomicach.
TAKAPOL Piotr Hadała, Tomasz Hadała Sp.c.- produkcja i dystrybucja naturalnych zakwasów na barszcz.
The Dorsz- restauracja w Krakowie.
Toruńska Faktoria Herbaty- herbarciarnia w Toruniu.
Tennis & Country Club- restauracja Zielona Zatoka.
Szkoliliśmy dla:
Agencji Reklamowej Winner- przeprowadzenie szkolenia dla pracowników stacji benzynowej w 2014 roku.
Hard Rock Cafe w Krakowie- szkolenie z systemu HACCP oraz zasad Dobrych Praktyk dla pracowników oraz kadry zarządzającej restauracji.
Hotelu Europejskiego w Krakowie- szkolenie z systemu HACCP oraz zasad Dobrych Praktyk dla pracowników oraz kadry zarządzającej restauracji.
Krakowskiej Szkoły Restauratorów- przeprowadzenia cyklicznych szkoleń uczestników kursu Manager Gastronomii.
Prominexu- szkolenie z systemu HACCP oraz zasad Dobrych Praktyk dla pracowników oraz kadry zarządzającej hurtowni warzyw i owoców w Krakowie.
Zgromadzenia Sióstr Sercanek w Krakowie- szkolenie z zakresu systemu HACCP w żywieniu publicznym oraz placówkach oświatowych i zakładach żywienia zbiorowego.
Szkoły Aspirantów PSP w Krakowie- szkolenie z zakresu systemu HACCP oraz polityki alergenowej w stołówce Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej.
Weindich- zlecone szkolenie z zakresu systemu HACCP w żywieniu publicznym oraz placówkach oświatowych i zakładach żywienia zbiorowego.